Tartaleta de Figues
Ingredients:
5 Figues
50 gr Xocholate Blanc
200 gr Mantequilla sin sal
1 Pot Queso Crema
200gr Sucre Glas
500 gr Farina
250 gr Mantequilla
125 gr Sucre
Elaboració/Descripció:
1.Començar a fer la masa quebrada , posar la farina i la mantequilla i arenarla, (fer una arena amb els dos ingredients )després incorporar el sucre.
2.Encamisar molos en mantequilla i farina.
3.Calentar el forn a 250 graus.
4.Posar la masa dins els molos deixant amb una base no molt prima ni molt gruixada.
5.Posar al damunt de la masa paper de forn i ciurons secs perquè la masa no li entri aire i quedi amb bombolles.
6.Ficar la masa al forn durant 15 minuts aproximadament i anant mirant,després ficarlos un minuts més per acabar de coureles.7.Per fer la crema posarem el sucre glaç amb la mantequilla pomada ,integragrem el formatge amb crema , posarem unes gotes de essència de vainilla .
8.Treura la masa del forn i deixar-la refredar,un pic refredades les desmoldarem.
9.Tear la fruita amb troços petits.
10.Montam la tartaleta al gust del client, amb base de butter cream i la fruita.
Estris:
Motlles de 4,5 cm (poden ser de la medida que volgeu)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada