Tartaleta de Figues

 Tartaleta de Figues

Ingredients:

5 Figues

50 gr Xocholate Blanc

200 gr Mantequilla sin sal

1 Pot Queso Crema

200gr Sucre Glas

500 gr Farina 

250 gr Mantequilla

125 gr Sucre

 

Elaboració/Descripció:

1.Començar a fer la masa quebrada , posar la farina i la mantequilla i arenarla, (fer una arena amb els dos ingredients )després incorporar el sucre.

2.Encamisar molos en mantequilla i farina.

3.Calentar  el forn a 250 graus.

4.Posar la masa dins els molos deixant amb una base no molt prima ni molt gruixada.

5.Posar al damunt de la masa paper de forn i ciurons secs perquè la masa no li entri aire i quedi amb bombolles.

6.Ficar la masa al forn durant 15 minuts aproximadament i anant mirant,després ficarlos un minuts més per acabar de coureles.

7.Per fer la crema posarem el sucre glaç amb la mantequilla pomada ,integragrem  el formatge amb crema , posarem unes gotes de  essència de vainilla .

8.Treura la masa del forn i deixar-la refredar,un pic refredades les desmoldarem.

9.Tear la fruita amb troços petits.

10.Montam la tartaleta al gust del client, amb base de butter cream i la fruita.

Estris: 

Motlles de 4,5 cm (poden ser de la medida que volgeu)



 



Comentaris